Cenzaa_logo

Cenzaa waar wellness en huidverbetering hand in hand gaan

ontdek-cenzaa_natuurlijk

Cenzaa-producten-klein

Cenzaa_poster_klein

Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging en is volledig door de natuur geïnspireerd. De produkten bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen, en is niet op dieren getest! Cenzaa houdt rekening met de natuur door biologisch afbreekbare verpakkingen te gebruiken en omverpakkingen met het FSC-keurmerk.

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. Cenzaa is in Nederland, speciaal voor de West-Europese markt, ontwikkeld. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu minder wordt belast. Daarnaast selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden.

Cenzaa stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten.
Cenzaa producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat.

Stap binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar de serene sfeer, luxe verpakkingen, prachtige behandelconcepten en hoogwaardige producten! Een geschenk voor uzelf en anderen.

wellness-klein