OVER IK SKIN PERFECTION

Een gezonde huid voor iedereen! Onze missie is natuurlijke schoonheid versterken met bewezen effectieve skincare, ontwikkeld in harmonie met de natuur. IK wil haar steentje bijdragen aan een gezonde leefomgeving voor mens, dier en natuur en maakt hiervoor bewuste keuzes. Onze huidverbeterende producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid en werken daadkrachtig bij ieder denkbare huidwens- of probleem. We brengen jouw huid terug naar een gezonde basis met 100% pure, krachtige, organische ingrediënten – groene cosmeceuticals – die diep doorwerken in de huid en ontwikkelt zijn volgens het NO-label – zonder huidonvriendelijke stoffen. Daarbij is de pH-waarde in onze producten afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad van de huid wordt herstelt en in balans komt en blijft. Samen met jou brengen wij de huid in perfecte conditie en werken we naar doeltreffende en zichtbare huidverbetering.


ONZE PRODUCTEN ZIJN ONTWIKKELD VOOR DE MEEST KWETSBARE EN GEVOELIGE HUID.

Tijdens en na het ondergaan van chemo, bestraling of intensieve medicatie ervaart de huid ook de neveneffecten van het behandeltraject. De Medikal producten herstellen de pH-waarde van de huid, brengen de huidflora weer in balans, voorkomen uitdroging, irritatie en geven slechte bacteriën geen kans.

Een gezonde huid geeft weer zelfvertrouwen en dat gevoel gunnen we iedereen.

ONZE PRODUCTEN ZIJN VEILIG TE GEBRUIKEN TIJDENS CHEMOTHERAPIE EN BESTRALING

Alle producten zijn voorzien van het NO-label en bevatten geen huidbelastende stoffen als parabenen, sulfaten, minerale oliën, geur- en kleurstoffen. Onze producten bevatten geen ingrediënten die op straling van bijvoorbeeld radiotherapie reageren. Denk bijvoorbeeld aan metalen – bijvoorbeeld zink – of hormoonontregelende stoffen als fyto-oestrogenen uit bijvoorbeeld aloë vera. Ook hebben wij gekozen voor een xeno-oestrogenen vrije verpakking (BPA-vrije verpakking). Wij kiezen bewust om deze specifieke stoffen in de huidverzorging te vermijden, omdat ze de behandeling kunnen verstoren of de huid kunnen beschadigen. •Zonder huidbelastende of hormoonontregelende stoffen • Groene cosmeceuticals – huidvriendelijke en veilige ingrediënten • BPA-vrije verpakkingen (xeno-oestrogeen vrij)

HUIDZORG BIJ HUIDAANDOENINGEN

Eczeem… Iedereen heeft er weleens van gehoord en veel mensen hebben er weleens last van (gehad). Maar wat is het nu eigenlijk? Waar komt het vandaan? En veel belangrijker, wat kun je er tegen doen? Eczeem is een oppervlakkige huidaandoening en wordt met een mooi woord ook wel ‘dermatitis’ genoemd. Het is een irritatie en ontstekingsreactie van de huid die vaak gepaard gaat met een rode huid en jeukende huiduitslag. Eczeem voorkomen blijft lastig, maar met goede voeding en huidverzorging maak je de kans wel kleiner én kun je voorkomen dat het eczeem erger wordt.

VOEDINGSTIPS BIJ EEN ECZEEMHUID

Juiste voeding is belangrijk voor iedereen; zeker voor mensen met een eczeemhuid! Drink minimaal 2 liter water, vermijd histaminerijke voeding en kies juist voor voeding die rijk is aan vitamine C, D en E, mineralen en andere bouwstenen uit groente, fruit en granen. Vette vis bevat veel gezonde omega 3; vetzuren die een positieve invloed hebben op jouw huid. Eet veel bloemkool, broccoli, venkel, radijs, andijvie, witlof, komkommer en paprika. Deze groenten hebben bewezen gezondheidsvoordelen!


EXCM Serum

EXCM SERUM+ EN CREAM+

IK Skin Perfection biedt het EXCM SERUM+ en de EXCM CREAM+ aan op basis van huideigen en huididentieke ingrediënten. Met de EXCM+-producten bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale, hormonale zalven en medische producten met hydrocortison. EXCM+-producten kunnen ook toegepast worden om het gebruik van hydrocortison of hormoonzalven te verminderen of af te bouwen. EXCM CREAM+ is een voedende rijke emulsie die wordt ingezet bij een schilferige huid en ruwe huidsymptomen. De crème brengt de natuurlijke bacterieflora weer in balans, waardoor de extreem gevoelige huid direct kalmeert. EXCM SERUM+ is een huidopbouwend en huidbarrière versterkend serum dat snel door de huid wordt opgenomen en direct roodheid en jeuk laat verminderen en de geprikkelde, extreem gevoelige, droge en geïrriteerde huid doet verzachten. Door de producten in combinatie te gebruiken, bieden we een veilig en gezond alternatief voor de bestaande medicinale producten en richten wij ons erop de huid haar kracht terug te geven en symptomen te verminderen. De cream en het serum zijn volkomen veilig te gebruiken voor alle huidtypen, huidskleuren en alle leeftijdsgroepen (zelfs voor baby’s).
WIST JE DAT...
...banaan, citrusvruchten,
kersen, abrikozen en ananas
eczeem kunnen verergeren?